Blog2023-08-31T14:51:14+02:00

Blog

Mára a táplálkozással kapcsolatos egyik legfontosabb vitatéma a fenntartható élelmiszer-előállítás és étrend kialakítása lett.

És amikor vitázunk, mindannyian hajlamosak vagyunk csak azokat meghallgatni, akik eleve a mi véleményünket osztják, függetlenül attól, hogy a szívünk mélyén tudjuk, az igazság mindig valahol középen van. A fenntartahatóság kapcsán is egymásnak feszülnek a szélsőséges álláspontok és közben elfeledkezünk arról, hogy a megoldáshoz és a valós változáshoz mindenek előtt nyitottságra és ismeretekre van szükség.

Blogommal arra vállalkozom, hogy naprakészen bemutassam a fenntarthatóbb élelmiszer-termelés kialakításának módjára vonatkozó különböző, gyakran egymásnak ellentmondó elgondolásokat, a fogyasztói mellett a tudományos, vállalati és nemzeti nézőpontokat, korlátokat és megoldási elképzeléseket is. Itt az idő, hogy gondolkodásra serkentsük egymást!

Go to Top