Kinek tudok segíteni?

  • Élelmiszer-feldolgozóknak és alapanyag-beszállítóiknak

  • Gasztronómiai vállalkozásoknak

  • Kommunikációs ügynökségeknek

  • Tanácsadó cégeknek

  • Szakmai szervezeteknek, érdekképviseleteknek

  • Bármely vállalkozásnak, szervezetnek, amely fontosnak tartja dolgozói érzékenyítését a témára

Miért érdemes hozzám fordulni?

A vállalati fenntarthatósággal sokan foglalkoznak, a fenntarthatóbb élelmiszer-előállítás és fogyasztás kialakítása viszont olyan összetett téma, amelyben a megoldások keresésénél elengedhetetlen az élelmiszer szabályozás és piac mélyreható ismerete is. Ez utóbbiak területén két évtizedes tapasztalattal rendelkezem, testközelből ismerem az élelmiszeripar lényegességi ügyeit.
Másrészt a változás szükségességének elfogadása és a végrehajtásához való hozzákezdés sosem könnyű feladat. Néha szükség van valakire, aki szinte őrangyalként segít a téma iránti érzékenyítésben, a célok szem előtt tartásában és a szükséges háttértudás megszerzésében, a kollégák tudatosságának támogatásában és elkötelezettségük kialakításában. Szövetségi tapasztalatomnak köszönhetően nagy gyakorlatom van a különféle, gyakran ellentétes szempontok összehangolásában és a tudásanyag összefoglalásában és átadásában.
A fenntarthatóbbá tett vállalati működést és termékeket pedig jogszerű kommunikációt alkalmazva meg kell ismertetni az érintettekkel, új, zöld narratívát, és újfajta együttműködéseket létrehozva. Sok éves szóvivői, szakírói tapasztalatommal mindezek megtervezésében és végrehajtásában egyaránt segítséget tudok nyújtani azoknak a vállalkozásoknak, akik úgy döntöttek, hogy elindulnak a fenntarthatóbb élelmiszertermelés útján.

Hogyan dolgozom?

Az első (ingyenes) megbeszélésen megismerkedem a megoldandó problémákkal, elvégzendő feladatokkal és áttekintjük az együttműködésünk lehetséges formáit. Ezt követően részletes árajánlatot készítek, és remélhetőleg kezdődhet a közös munka! Szolgáltatásaimmal online és offline egyaránt, valamint a magyar mellett angol és francia nyelven is az ügyfeleim rendelkezésére állok. Ügyfeleim igényei szerint, adott esetben kiegészítő szakterületekről érkező együttműködő partnereimmel közösen végezzük a szolgáltatást.

Programok

Fenntarthatósági workshop élelmiszeriparban dolgozó szakembereknek: alapozó

Időpont: 2023. október

Fenntarthatósági workshop gasztronómiai szakembereknek

Időpont: 2023. november

Konferencia a fenntarthatóbb élelmezés hazai rendszerének kialakításáért

Időpont: 2023. november