Workshopok, tréningek
A fenntarthatóbb élelmiszer-előállítás első lépése vállalati szinten a megfelelő háttértudás megszerzése és naprakészen tartása, hiszen az élelmiszer-előállítás kapcsán az elmúlt években jelentős fejlődés ment végbe ezen a területen is. Ráadásul az európai uniós élelmiszer-szabályozás jelentős filozófiaváltás előtt áll és a termékek versenyképességének és piaci elfogadottságának javítása nem lehetséges a jogszabályi változásokra való felkészülés és a nemzetközi piaci fejlemények nyomonkövetése nélkül. Például a termékek környezeti lábnyomának kiszámítása és kommunikációja területén, egyre több, és összetettebb joig és piaci elvárásnak kell az elkövetkező években eleget tenni, különösen az élelmiszerekkel kapcsolatos kommunikáció és jelölések terén.
Az általam szervezett vállalati workshopokon alaposan és hatékonyan körbejárjuk a felkészüléshez szükséges témákat